Malzemeler:
1 su bardağı çiğ badem
7-8 adet hurma (çekirdekleri çıkarılmış)
1 tatlı kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
Yapılışı:
Bademleri hazırla: Bademleri mutfak robotunda un haline gelene kadar çekin.
Hurmaları hazırla: Hurmaları blenderdan geçirip püre haline getirin.
Malzemeleri birleştir: Badem unu, hurma püresi, kakao ve hindistan cevizi yağını bir kapta karıştırın. Hamur kıvamına gelene kadar yoğurun.
Topaklar oluştur: Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
Süsle: Hazırladığınız topları hindistan cevizi, kakao veya istediğiniz başka bir süsleme ile kaplayın.
Soğut: Hazırladığınız bademli topları buzdolabında en az 1 saat dinlendirdikten sonra servis yapın.
👉🏼 PROTEİNLİ TON BALIKLI SALATA VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...