PROTEİN BAR
MALZEMELER
- 1 çay bardağı çekilmiş yulaf
- 8-10 adet hurma
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
- 1 çay bardağı antep fıstığı
- 1 su bardağı kaju
- 1 su bardağı çiğ badem
- 2 yemek kaşığı susam
- 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi tozu
- 1 tatlı kaşığı bal
HAZIRLANIŞ
Yulaf blender'dan geçirilir.
Suda bekletilmiş hurmaların çekirdekleri çıkarılır. Suyu ise kenara ayrılır. Daha sonra su ve hurmalar blender'dan geçirilir.
Cevizler de blender'da çekilir.
Antep fıstığı, kaju,badem,ceviz, yulaf kavrulmak üzere tavaya konur.
Susam, tuz ve bal eklenir.
Püre haline getirilmiş hurma ve hindistan cevizi eklenerek kavrulmaya devam edilir.
Kavrulduktan sonra bir borcama alınır ve 1 saat buz dolabında bekletildikten sonra servis edilir.
👉🏼 HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...