Malzemeler:
- 1 adet büyük karnabahar
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/4 çay kaşığı karabiber
- 1/4 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1/4 su bardağı galeta unu
- 1/4 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Hazırlanışı:
- Fırını 200°C'ye ısıtın.
- Karnabaharı çiçeklerine ayırın ve tuzlu suda 5 dakika kadar haşlayın.
- Haşlanmış karnabaharları süzün ve soğumaya bırakın.
- Bir kapta zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızı toz biberi karıştırın.
- Karnabaharları bu sosa ekleyip iyice karıştırın.
- Karnabaharları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
- Üzerine galeta unu ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
- Fırında 20-25 dakika pişirin.
- Fırından çıkardıktan sonra 5 dakika dinlendirip servis edin.
👉🏼 1 DAKİKADA SIRT GELİŞTİRME VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...