Malzemeler
2 su bardağı kavrulmuş fıstık içi
1-2 yemek kaşığı bal (isteğe bağlı)
Bir tutam tuz
1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı (isteğe bağlı)
Hazırlanışı:
Kavrulmuş fıstık içlerini rondoya alın.
Robotu çalıştırın ve fıstık ezmesi kıvamı elde edene kadar ara ara çevirerek rondodan geçirin. İstenen kıvamı tutturana kadar bu işlem tekrarlanabilir.
Fıstık ezmesi biraz koyu olursa, 1-2 yemek kaşığı bal veya 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyerek kıvamı ayarlayabilirsiniz.
Hazırlanan fıstık ezmesini hava almayan bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın.
Afiyet olsun!
👉🏼 "Kabızlık Problemi Çekenler" VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...