Malzemeler:
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- 1/2 su bardağı esmer şeker
- 1/4 su bardağı eritilmiş hindistan cevizi yağı
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı vanilya özütü
- 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
- 1/4 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
- Fırını 180 dereceye ısıtın.
- Büyük bir kapta yulaf ezmesi, esmer şeker, eritilmiş tereyağı, yumurta ve vanilya özünü karıştırın.
- Kabartma tozu ve tuzu ekleyin ve karıştırın.
- Hamurdan küçük parçalar koparın ve yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin.
- 15-20 dakika pişirin.
- Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
👉🏼5 DAKİKADA FİT PİZZA VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...