Şubat Ayında Tüketilebilecek Sebze ve Meyveler

Şubat ayı, kış mevsiminin son ayıdır. Bu dönemde, havalar yavaş yavaş ısınmaya başlar ve ilkbahara doğru ilerler. Şubat ayında tüketilebilen sebze ve meyveler şunlardır:

Mevsiminde sebze ve meyve tüketmek, hem sağlığınız hem de çevre için faydalıdır. Mevsiminde yetişen sebze ve meyveler, doğal koşullarda yetiştikleri için besin değeri daha yüksektir. Ayrıca, turfanda ya da serada yetiştirilen sebze ve meyvelere göre daha lezzetli ve ekonomiktir.

Sebzeler:

  • Kereviz
  • Pırasa
  • Karnabahar
  • Ispanak
  • Lahana
  • Marul
  • Roka
  • Biberiye
  • Nane
  • Maydanoz
  • Tere
  • Brüksel lahanası
  • Pazı
  • Havuç
  • Şalgam
  • Pancar
  • Bal kabağı

Meyveler:

  • Mandalina
  • Portakal
  • Elma
  • Armut
  • Yerli muz
  • Ayva
  • Nar
  • Kestane

Şubat ayında tüketilen sebze ve meyveler, vitamin, mineral ve antioksidan bakımından zengindir. Bu besinler, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, kalp sağlığını korumaya, cilt sağlığını desteklemeye ve kilo vermeye yardımcı olur.

👉🏼 SAĞLIKLI KİLO VERMENİN 5 ADIMI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.