Et Tüketimi:
- Kırmızı etin yağlı kısımlarını ayıklayın ve pişirme yöntemlerine dikkat edin. Kızartma yerine fırınlama, ızgara veya haşlama gibi yöntemler tercih edin.
- Etleri pişirmeden önce marine edin. Bu, etlerin daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar.
- Etleri sebzelerle birlikte pişirin veya sebze salataları ile servis edin. Bu sayede besin çeşitliliğinizi artırabilir ve daha fazla lif alabilirsiniz.
- Etleri çok fazla tuzlamaktan kaçının. Tuz yerine baharat ve otlar kullanın.
- Etleri öğünlerde aşırıya kaçmadan tüketin. Öğünlerinizde etin yanı sıra sebzeler, meyveler, tam tahıllar ve yoğurt gibi diğer besin gruplarına da yer verin.
👉🏼 1 DAKİKADA SIRT GELİŞTİRME VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...